Over Createforyou

Ben jij op zoek naar een bedrukte sportshirt? Voor een verjaardag, voor jezelf, voor je sportteam of voor je vrije tijd? Verzin een leuke/ inspirerende tekst of logo en val op bij iedereen.

De tijd van de normale sportshirts zijn voorbij! Er komen meer leuke en vrolijke prints op de sportshirts. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een leuk sportshirt te vinden is. Dit zijn niet zomaar sportshirts? Het zijn gepersonaliseerde sportshirts die jij kan ontwerpen en ook daadwerkelijk tijdens het sporten kan dragen. Createforyou kijkt naar de 'totaalbeleving' in de sportbranche, aangezien dat steeds belangrijker wordt tijdens het sporten. Mensen moeten zelf kunnen bepalen wat voor soort tekst/logo ze op een sportshirt willen hebben. Wil je ook thuis fit blijven? Dat kan! Er zijn nu ook weerstandsbanden te koop die ervoor zorgen dat je overal en altijd je lichaam kan trainen. Je kan deze banden gebruiken tijdens het werk, in het park, op school of in de sportschool. Deze banden zijn klein, zodat je ze gemakkelijk kan meenemen en opbergen.

'Createforyou biedt de klant de mogelijkheid om op een creatieve en leuke manier bezig te zijn met sporten'.

Waarom Createforyou

Sinds jongs af aan ben ik al aan het sporten. Op mijn 6de begon ik met voetballen bij een vereniging. Na 12 jaar ben ik gestopt met voetbal, maar wilde ik nog wel graag doorgaan met sporten. Hierdoor besloot ik om naar de sportschool te gaan. In de sportschool begon het tot mij door te dringen dat iedereen dezelfde soort sportshirts aanheeft tijdens het sporten.

Met deze gedachte is Createforyou opgericht. Createforyou is een onderneming die gepersonaliseerde sportshirts verkoopt aan zijn klanten. Hoe leuk is het om een sportshirt te dragen in de sportschool of tijdens het sporten die jij zelf hebt gemaakt. Het is een uniek sportshirt doordat niemand hetzelfde ontwerp heeft gemaakt als dat jij hebt. Ten slotte is iedereen "Uniek" in zijn eigen soort. Deze sportshirts kunnen voor iedere sport worden gebruikt. Het maakt niet uit of je aan het hardlopen bent of aan het voetballen bent. Zelfs in de sportschool is het leuk om een gepersonaliseerd sportshirt te dragen.

Gepersonaliseerd sportshirt Createforyou
Gepersonaliseerd sportshirt Createforyou
Gepersonaliseerd sportshirt Createforyou

Missie

"De missie van Createforyou is om op een creatieve en leuke manier bezig te zijn met sporten".

Visie

"De visie van Createforyou is om op een termijn destandaard sportshirts uit de sportwereld te halen en plaats te maken voorgepersonaliseerde sportshirts die de klant zelf kan ontwerpen”.